Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Eiken visgraatvloeren

Je kunt een woonkamer, kantoor of praktijkruimte van extra cachet voorzien met een eiken visgraatvloer. Bij Dutzfloors weten we hoeveel een visgraat kan doen voor de uitstraling van de ruimte. Daarom hebben we voor ieder type woning of kantoor een vloer in ons assortiment. Of je nu de trotse eigenaar bent van een klassiek herenhuis of net een strak en modern appartement hebt betrokken: een visgraatvloer behoort altijd tot de mogelijkheden.

Wij komen graag bij je langs om te kijken naar de mogelijkheden en de best passende vloeren. Ons advies aan huis geeft je de mogelijkheid om direct al een beeld te krijgen van de kleur van de plank en het mogelijke motief of patroon dat goed zou passen. Maak daarvoor een afspraak met het contactformulier, wij reageren binnen 24 uur.

Keuze te over aan virgraatvloeren bij Dutzfloors

Wil je een verouderde visgraatvloer, of juist een gerookte of gelakte eiken visgraatvloer? Bij Dutzfloors combineren we productkennis met inspiratie voor jouw woning. We hebben een brede lijn aan verschillende typen vloeren, die stuk voor stuk een unieke bijdrage kunnen leveren aan jouw woon- en werkgenot. Wij adviseren je graag over de kleureffecten op je huidige meubels en natuurlijk ook over de harmonie met andere delen van het huis. Wij zorgen voor een passende vloer!

Een echt Nederlands product

Onze eiken visgraatvloeren zijn onze eigen Nederlandse productie en bestaan uit eerlijk hout. Doordat we kiezen voor kwaliteit en de vloeren echt op maat maken, kunnen we 15 jaar garantie bieden. Op die manier ben je zeker dat de investering in de vloer ook lange tijd plezier oplevert.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>